HTC Desire 12‎

< < Menu

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer.
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Databrug.
  3. Tryk på knappen Mobildata Til/Fra for at slå det til eller fra.
Bemærk: Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatiske opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.