HTC Desire 12‎

< < Menu

Slå Dvaletilstand til eller fra

Dvaletilstand sparer batteristrøm ved at sætte HTC Desire 12 i strømbesparelsestilstand, når skærmen er slukket. Den forhindrer også hændelige tastetryk, når HTC Desire 12 ligger i tasken.
  • Hvis du vil slukke for skærmen og skifte til Slumretilstand, trykker du kortvarigt på TÆND/SLUK.

HTC Desire 12 går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid. Du kan ændre den tid, der går før HTC Desire 12 går i slumretilstand, i indstillingerne for Timeout for skærmen.

• Du kan vække telefonen fra dvaletilstand ved at trykke på TÆND/SLUK.