HTC Desire 12‎

< < Menu

Tage et billede

Tag billeder og selfier mens du optager video.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Peg kameraet på det, du vil tage et billede af. Du kan trykke på skærmen for at fokusere på et andet motiv.
  3. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .

Sådan bruges HDR

Når du tager portrætter imod en lys baggrund, kan du bruge HDR (HDR er en forkortelse for Stort dynamikområde) til at optage motiverne tydeligt. HDR tydeliggør detaljerne i både de lyse og skyggefulde områder - selv i belysning med høj kontrast.
Vigtigt:
  • Du skal være i normal optagetilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  • HDR virker bedst, når dit emne står stille. Kameraet tager to billeder med forskellige eksponeringsniveauer og kombinerer dem til ét forbedret billede.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk for for at aktivere HDR.
  3. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på

Sådan tager du et panoramabillede

Tag et bredere billede af landskaber i én optagelse.
Bemærk: Nogle kamerafunktioner og billedindstillinger er ikke tilgængelige, når du bruger panoramafunktionen.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Panorama-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Indstil kameraet til stående eller liggende visning.
  4. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på .
  5. Begynd at panorere i retning af en af retningspilene, og afpas den hvide pil med den blå pil i kamerasøgeren.
  6. Fortsæt med at panorere, og hold HTC Desire 12 så roligt som muligt, mens du tager billeder.

Du kan trykke på for at stoppe og gemme de optagne billeder, eller på for at annullere uden at gemme.

Kameraet sammenhæfter billederne til et enkelt billede.

Sådan tager du billeder med selvudløseren

Når du bruger selvudløseren, tæller Kamera programmet ned, inden billedet tages. Du kan indstille nedtællingen.
Vigtigt: Du skal være i normal optagetilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk på og dernæst på .
  3. Tryk på Selvudløser for at indstille tiden for nedtælling.
  4. Tryk på for at starte nedtællingen. Kameraet tager billedet, når nedtællingen er slut.

Sådan tager du serieoptagelser

Vil du tage billeder af bevægende emner? Uanset om det er din søns fodboldspil eller et racerløb, kan du optage denne action.
Vigtigt: Du skal være i normal optagetilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk og hold .Kameraet tager uafbrudte billeder af dit motiv.

Tage selfier

Brug frontkameraet til at tage selfier.
Vigtigt: Du skal være i normal optagetilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk på for at skifte til frontkameraet.
  3. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .