HTC Desire 12‎

< < Menu

Konfiguration af HTC Desire 12 for første gang

Når du tænder for HTC Desire 12 første gang — eller efter en nulstilling til fabriksindstillingerne — bliver du bedt om at konfigurere den.
Vigtigt: Hvis du har data fra en tidligere telefon, som du vil kopiere til din nye telefon, skal du først sikkerhedskopiere telefonens data. Få vejledning på htc.com/support/backup-and-transfer/.
  1. Hvis du skal navigere vha. stemmefeedback, skal du slå TalkBack til ved at holde med to fingre på den første skærm, indtil du hører en meddelelse og derefter et bip.

Eller. hvis du ved at uheld har aktiveret TalkBack, kan du følge skærmvejledningen for at slå funktionen fra igen.

2. Vælg det systemsprog, du vil bruge, læs og accepterer anvendelsesbetingelserne, vælg din internetforbindelse og log på din Google-konto.
  3. På den skærm, der spørger dig hvilken enhed, der skal gendannes fra, gør du ét af følgende:
    • Hvis du har sikkerhedskopieret din gamle telefon vha. din Google-konto, trykker du på telefonens navn. Tryk på for at vælge de programmer, der skal installeres, og tryk så på Gendan.
    • Hvis du vil starte på en frisk, trykker du på Gendan ikke.
  4. På skærmen Google-tjenester skal du sikre dig, at valgmuligheden Sikkerhedskopiér til Google Drev er slået til, for at aktivere Automatisk sikkerhedskopiering. Det anbefales også at slå valgmulighederne under Placering og Vedligeholdelse af enheden til.
  5. Konfigurér Google Assistant eller gør dette senere. Detaljer findes på support.google.com/assistant/.
  6. Log på din HTC-konto for at bruge de samme loginoplysninger til HTC-tjenester som fx Temaer og HTC Sense Companion.
  7. Følg de resterende instruktioner for at afslutte konfigureringen af telefonen.
Bemærk: Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Placeringsindstillingerne.