HTC Desire 12‎

< < Menu

Nulstilling af HTC Desire 12 (hard-nulstilling)

Hvis HTC Desire 12 har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksindstillinger (kaldes også en hard-nulstilling eller master-nulstilling). En nulstilling til fabriksindstillinger bringer telefonen tilbage til sin oprindelige tilstand — tilstanden fra før du tændte for den første gang.
Vigtigt: Nulstilling til fabriksindstillinger vil fjerne alle data på dit telefonlager, herunder programmer, som du har downloadet og installeret, dine konti, dine filer såvel som system- og programdata data og indstillinger. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhedskopiér og nulstil.
  2. Tryk på Nulstilling af fabriksdata.
  3. Tryk på Nulstil telefon.
  4. Tryk på Slet alting.
Bemærk: En nulstilling til fabriksindstillinger sletter muligvis ikke alle data permanent på telefonen, herunder personlige oplysninger.