HTC Desire 12‎

< < Menu

Optage en video

Optag situationer som videoer vha. programmet Kamera.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. På skærmen Kamerasøger skal du gøre et af følgende for at skifte til Videotilstand:
    • I landskabsvisning skal du stryge fra skærmens øverste kant.
    • I portrætvisning skal du stryge fra skærmens højre kant.
  3. Du kan angive dine foretrukne videoindstillinger som fx lydtilstand og videokvalitet ved at trykke på > .
  4. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  5. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren.
  6. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
    Tip: Mens du optager, skal du trykke på , når du ønsker at tage et billede.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på .

Sådan tager du en videoselfie

Vigtigt: Du skal være i normal optagetilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. På skærmen Kamerasøger skal du gøre et af følgende for at skifte til Videotilstand:
    • I landskabsvisning skal du stryge fra skærmens øverste kant.
    • I portrætvisning skal du stryge fra skærmens højre kant.
  3. Tryk på for at skifte til frontkameraet.
  4. Du kan angive dine foretrukne videoindstillinger som fx lydtilstand og videokvalitet ved at trykke på > .
  5. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  6. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på .