HTC Desire 12‎

< < Menu

Foretage et opkald

Du kan enten taste et nummer direkte eller foretage et hurtigt opkald fra dine favoritter eller din opkaldsoversigt.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne programmet Telefon.
  2. Indtast telefonnummeret eller de første par bogstaver i navnet på den kontaktperson, du vil ringe til.
  3. Tryk på kontaktpersonen, som du vil ringe til.
    Bemærk: Hvis dit telefonnummer har et lokalnummer, skal du trykke på efter du har oprettet forbindelse til hovedlinjen og derefter dreje lokalnummeret.
  4. Tryk på det navn, der svarer til kortet, du vil anvende.

Sådan foretager du et opkald med din stemme

Ring håndfrit til en kontakt vha. din stemme.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne programmet Telefon.
  2. Tryk på .
  3. Sig navnet på den kontakt, du vil ringe til. Sig fx "‍Ring op [personens navn i telefonbogen]."‍
  4. Tryk på kontaktens navn og vælg det kort, du vil bruge til opkaldet.

Ringe til en nummer i en meddelelse

Når du modtager en tekstmeddelelse, der indeholder et telefonnummer, kan du blot trykke på nummeret for at ringe op.