HTC Desire 12‎

< < Menu

Startlinje

Startlinjen giver dig mulighed for at åbne ofte anvendte programmer og andre genveje med ét tryk. Du kan skifte programmerne på startlinjen med andre programmer, som du bruger mere ofte.
Vigtigt:
  • Du kan kun tilpasse startlinjen i Klassisk layout.
  • Hvis du bruger Freestyle layout, vil du kun se startlinjen på låseskærmen. De viste ikoner vil være de samme som dem, du har i Klassisk layout.
  1. Tryk og hold på det program, du vil udskifte, og træk det ud til .
  2. Tryk på for at gå til skærmen Programmer.
  3. Tryk og hold på et program, og træk det til den tomme plads på startlinjen.