HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvordan kan jeg taste hurtigere?

Telefonens skærmtastatur kan i høj grad tilpasses. Du kan ændre dets indstillinger og funktioner for at optimere din indtastning.

Her er nogle tips, du kan prøve:

• Vis taltasterne i tastaturets øverste række. Gå til Indstillinger og tryk på Sprog og input. Tryk på Virtuelt tastatur > TouchPal - HTC Sense-version > Generelle indstillinger. Vælg Talrække.
  • Slå Kontekstuel forudsigelse til. Gå til Indstillinger og tryk på Sprog og input. Tryk på Virtuelt tastatur > TouchPal - HTC Sense-version > Smart indtastning og tjek, at du har valgt Kontekstuel forudsigelse. Denne funktion aktiverer forudsigelse af næste ord, og den vil også lade tastaturet lære fra de ordmønstre, du taster, så den kan blive bedre til at foreslå ord.
  • Skift til liggende tilstand. Glid ned med to fingre fra statuslinjen og tjek, at Automatisk rotation er slået til. Åbn det program, du vil bruge, og tryk så på et tekstfelt for at vise tastaturet. Drej telefonen om på siden, så du får et større tastatur.
    Du kan nu trykke på > Opdel.
    Screen showing a split TouchPal keyboard.
  • Tilpas størrelse eller flyt på tastaturet.
    Screen showing the resize button for resizing the TouchPal keyboard.

Åbn det program, du vil bruge, og tryk så på et tekstfelt for at vise tastaturet. Tryk på og dernæst på Rediger størrelse. Træk i en af kantpilene for at ændre størrelse på tastaturet.

Du kan flytte tastaturet op ved at trække midterknappen opad.

Screen showing how to move the TouchPal keyboard using an upward finger gesture.