HTC Desire 12‎

< < Menu

Introduktion til indstillinger

Ønsker du at ændre ringetonen, konfigurere en Wi‍-Fi-forbindelse eller tilføje dine konti? Dette og mere kan du gøre i Indstillinger.
  1. Åbn Indstillinger fra skærmen Programmer eller fra Meddelelsespanelet.
    • Fra Startskærmen swiper du op og trykker på , hvor du trykker på Indstillinger.
    • Åbn meddelelsespanelet og tryk på .
  2. Her er nogle grundlæggende indstillinger, du kan ændre:
    • Tryk på knappen Til/Fra ud for et emne, som f.eks. Wi-Fi for at slå det til eller fra. Tryk på selve emnet for at ændre dets indstillinger.
    • Tryk på Lyd for at angive en ringetone eller for at ændre ringetonens lydstyrke.
    • Tryk på Meddelelser for at konfigurere meddelelsesindstillinger.
    • Tryk på Konti for at tilføje og logge på dine forskellige konti som f.eks. e-mail, sociale netværk mm.
    • Tryk på Sikkerhed for at sikre HTC Desire 12 med f.eks. en skærmlås.
    • Tryk på et element under Forslag for at tjekke nye eller anbefalede indstillinger, du kan tilpasse, ud.
  3. Du kan også glide til højre på skærmbilledet Indstillinger for at se listen over de vigtigste indstillinger og hurtigt spring fra én indstilling til en anden. Eller du kan trykke på i Indstillinger for let at finde muligheder og indstillinger.