HTC Desire 12‎

< < Menu

HTC Desire 12 oversigt

Når du har taget HTC Desire 12 ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortbakken, knapperne og sensorerne.
  1. LYDSTYRKE-knap
  2. Knappen TÆND/SLUK
  3. Højttaler
  4. microUSB-stik
  5. Mikrofon
  6. 3,5 mm headset-stik
  7. nano-SIM- og hukommelseskortbakke
  8. Nærheds- og lyssensor
  9. Frontkamera
  10. Meddelelses-LED

Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.

Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC Desire 12.
  • Undgå at væsker eller støv kommer ind i mikrofonhullet for at forhindre skader på mikrofonen.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.