HTC Desire 12‎

< < Menu

Frigørelse af lagerplads

I takt med at du bruger HTC Desire 12, vil du opsamle data og udfylde lagerpladsen. Her er nogle tips til, hvordan du kan frigøre telefonhukommelse.

Administrere billeder og videoer

• Når du har taget kontinuerlige billeder med kameraet, skal du kun beholde de bedste billeder. Kassér resten, hvis du ikke har brug for dem.
  • Efter at du har redigeret et billede eller trimmet en video, gemmes den originale fil. Du kan slette oprindelige filer eller flytte dem til andre steder som f.eks. til din computer.
  • Hvis du kun sender videoer via MMS, kan du bruge en lavere opløsning. Videoer med høj opløsning bruger mere plads.

Fjerne ubrugt temaer

Temaer kan hurtigt optage meget lagerplads, fordi de kan indeholde billeder, lyde og ikoner. Fjern de temaer, som du ikke bruger. Se Slette et tema i http://www.htc.com/dk/support/apps/themes/.

Fjern eller deaktiver programmer

Afinstaller downloadede programmer, hvis du ikke længere bruger dem. Se Afinstallation af en app.

Forhåndsinstallerede programmer kan deaktiveres, hvis du ikke bruger dem. Se Deaktivere et program.

Flyt programmer til lagerkortet

Tredjepartsprogrammer, du har downloaded og installeret, kan flyttes til lagerkortet, hvis du har konfigureret dette som intern hukommelse. Se Flytte programmer og data til/fra telefonhukommelsen og lagerkortet og Flytning af et program til eller fra lagerkortet.