HTC Desire 12‎

< < Menu

Opkaldsoversigt

Brug Opkaldsoversigt til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne programmet Telefon.
  2. Glid med fingeren for at vise fanen Opkaldsoversigt.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på et navn eller nummer i listen, du vil ringe til.
    • Tryk og hold på et navn eller nummer i listen for at vise valgmenuen.

Tilføje et nyt telefonnummer til dine kontakter fra Opkaldsoversigt

1. På fanen Opkaldsoversigt trykker du på det nummer, du til tilføje som ny kontakt.
  2. Vælg, om du vil oprette en ny kontakt eller gemme nummeret i en eksisterende kontakt.

Rydde listen Opkaldsoversigt

1. På fanen Opkaldsoversigt trykker du på > Opkaldsoversigt.
  2. Du rydder hele listen ved at trykke på > Ryd opkaldsoversigt.
  3. Tryk på OK.
Tip: Du kan rydde de enkelte elementer ved at gå til fanen Opkaldsoversigt og trykke på navnet på en kontakt eller et nummer, du vil slette, og så trykke på > .