HTC Desire 12‎

< < Menu

Kontrollere batteriforbruget

Se hvordan systemet og programmer bruger batteriet og hvor meget strøm, de bruger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri og dernæst på et element for at se, hvordan det bruger batteriet.
  3. Hvis du ser afsnittet Juster strømforbrug, mens du ser på strømforbrugsoplysningerne, kan du trykke på knappen nedenunder for at justere indstillingerne for batteriforbruget.
Du kan også se batteriforbruget for hvert program ved at gå til Indstillinger og her trykke på Programmer. Tryk på det program, du vil undersøge, og tryk så på Batteri.
Bemærk: Hvis valgmuligheden Batteri på skærmen Programoplysninger er nedtonet, betyder det, at programmet ikke bruger noget strøm for øjeblikket.
Relaterede instruktioner