HTC Desire 12‎

< < Menu

Ændre skærmens skrifttype

Du kan downloade skrifttyper online for at ændre den skrifttype, der bruges på skærmen.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker så på Indstillinger > Skærm.
  2. Tryk på Skrifttype.
  3. Gå til fanen Online, vælg en skrifttype, du synes om, og tryk så på Download.
  4. Tryk på Anvend for at anvende den skrifttype, du lige har downloadet.
Tip: Du kan skifte til en anden skrifttype, som du har downloadet, ved at gå til fanen Lokal. Vælg en skrifttype i listen og tryk på Anvend.