HTC Desire 12‎

< < Menu

Omarrangering af programmer

Du kan omorganisere programmerne på skærmen Programmer
  1. Tryk på fra HTC BlinkFeed eller på en widgetskærm.
  2. Tryk på Rulleliste og vælg, hvordan du vil omarrangere programmerne, f.eks. alfabetisk.
  3. Vælg Tilpas hvis du vil omorganisere eller gruppere programmer i mapper.

Vise eller skjule programmer på skærmen Programmer

1. På skærmen Programmer, skal du trykke på > Vis/skjul programmer.
  2. Vælg de programmer, du vil skjule, eller ryd afkrydsningsfelterne for at vise dem.
  3. Tryk på Udført.

Gruppere programmer i en mappe

1. På skærmen Programmer trykker du på Rulleliste > Tilpas.
  2. Tryk på Menu > Omarranger programmer.
  3. Tryk og hold et program, og træk det så over på et andet program for automatisk at oprette en mappe.
  4. Hvis du vil tilføje flere programmer, skal du blot trække dem over i mappen.
  5. Hvis du vil navngive mappen, skal du åbne den, tryk på titellinjen og indtast navnet.
  6. Når du er færdig, trykker du på Udført.

Flytning af programmer og mapper

1. På skærmen Programmer trykker du på Rulleliste > Tilpas.
  2. Tryk på Menu > Omarranger programmer.
  3. Hold fingeren på et program, og gør et af følgende.
    • Træk programmet eller mappen til et andet sted på samme side. Vent til du ser ikonet, der er der i forvejen, flytte væk, før du slipper dit tryk.
    • Træk programmet eller mappen til pilen eller , for at flytte det til en anden side.
  4. Når du er færdig, trykker du på Udført.

Fjernelse af programmer fra en mappe

1. På skærmen Programmer trykker du på Rulleliste > Tilpas.
  2. Tryk på Menu > Omarranger programmer.
  3. Tryk på mappen for at åbne den.
  4. Hold fingeren på et program, og træk det ud til skærmen Programmer. Vent til du ser ikonet, der er der i forvejen, flytte væk, før du slipper dit tryk.
  5. Når du er færdig, trykker du på Udført.