HTC Desire 12‎

< < Menu

Programgenveje

Fra og med Android 7.1 kan du trykke og holde på et programikon på et widgetpanel eller på programskærmen for at vise en menu, hvor du har hurtig adgang til almindelige programfunktioner.
Bemærk: Ikke alle programmer understøtter funktionen programgenveje.
  1. Tryk og hold på et programikon som fx Ur.
  2. I den viste menu trykker du på den funktion, du vil starte i starte.
    Screen showing to press and hold an app and choose from app shortcuts