HTC Desire 12‎

Instruktions-guides

< < Menu

Tilføjelse af dine sociale netværk, e-mail-konti mm.

Du kan synkronisere kontakter, kalendere og andre oplysninger fra dine sociale netværk, e-mail-konti og online tjenester på HTC Desire 12. Afhængig af kontitypen kan du synkronisere opdateringer imellem HTC Desire 12 og nettet ved at logge på dine online konti.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Konti.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
  4. Følg skærmvejledningerne for at indtaste dine kontooplysningerne.
Tip:
  • I Indstillinger > Konti trykker du på > Synkroniser automatisk data for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til og fra.
  • Det er muligt at tilføje flere Google-konti.

Synkronisere dine konti

  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Konti.
  2. Hvis du vil synkronisere individuelle konti manuelt, trykker du på kontotype og dernæst på > Synk. nu på skærmen Kontoindstillinger.

Fjerne en konto

Fjern konti fra din HTC Desire 12, hvis du ikke længere bruger dem. Fjernelse af en konto sletter ikke selve kontoen eller oplysninger fra selve onlinetjenesten.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Konti.
  2. Tryk på en kontotype.

    Hvis du har logget på med flere konti under samme kontotype, skal du trykke på kontoen for at fjerne den.

  3. Tryk på > Fjern konto.
Vigtigt: Visse personlige oplysninger bevares muligvis af tredjepartsprogrammet, efter du har fjernet kontoen fra HTC Desire 12.
Relaterede instruktioner
var oplysningen behjælpelig

Kan du ikke finde det, du leder efter?