HTC Desire 12‎

< < Menu

Tilføjelse af genveje på startskærmen

Placer programmer, du ofte bruger, på et widgetpanel på din startskærm. Du kan også føje genveje til ofte anvendte indstillinger, foretrukne kontaktpersoner og meget mere.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Tilføj programmer og widgets i pop-op-menuen.
  3. Tryk på Rulleliste > Programmer eller Genveje.
  4. Rul igennem programmerne eller genvejene, eller tryk på for at søge efter et program eller en genvej.
  5. Tryk og hold på et program eller en genvej og træk den til det widgetpanel, du vil tilføje det.
Tip: Hvis du vil tilføje et program fra skærmen Programmer, skal du holde fingeren på det pågældende program og trække det hen til en widgetskærm.