HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvorfor taler min telefon til mig? Hvordan slår jeg det fra?

Du har måske ved et tilfælde slået TalkBack til, da du konfigurerede telefonen. TalkBack er designet til at give stemmefeedback til synshæmmede brugere.Hvis du ved et uheld har slået TalkBack til under konfiguration af telefonen, kan du slå funktionen fra på den skærm, hvor du vælger sprog.
  1. Tegn et "‍L"‍ med fingeren for at vise TalkBack-knapperne.
  2. Tryk på Sæt feedback på pause.
  3. Tryk på OK og dobbelttryk derefter på skærmen for at afbryde TalkBack.
  4. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed.
  5. Tryk på TalkBack, og tryk derefter på Tænd/sluk-knappen for at slukke for TalkBack, og tryk så på OK.
Bemærk: Få mere at vide om TalkBack i brugervejledningen eller i Sådan gør du.