HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvorfor løber mit batteri tør så hurtigt?

For at forstå telefonens strømforbrug er det vigtigt at vide, hvad der bruger strøm.
  • Under Brug siden seneste fulde opladning kan du se hvilke programmer og systemtjenester, der bruger batteri, samt en anslået andel af den forbrugte strøm, programmet eller tjenesten har brugt. Se Hvordan tjekker jeg batteriforbruget på telefonen?
  • Opdatering af programmerne og softwaren kan hjælpe med at forbedre batteriets levetid ved at sikre, at de nyeste forbedringer af ydeevnen er installeret. Opdater alle programmer i Google Play Butik og søg efter opdateringer til telefonens software under Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdateringer.
  • Hvis problemet startede for nyligt, kan det muligvis hjælpe at afinstallere programmer, der blev installeret kort før problemet opstod. Nogle programmer er ikke optimeret mht. batteriforbrug så godt som andre, og det kan påvirke batterilevetiden for enheden. Gå til Indstillinger > Programmer eller Programadministration. Vælg et program, der blev installeret kort før problemet med batteriforbrug begyndte. Tryk på Afinstaller.