HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvorfor crasher programmerne på min telefon og tvinger mig til at lukke dem?

I nogle tilfælde kan et program gennemtvinge en lukning, crashe, fryse jævnligt, stoppe med at svare eller generelt ikke fungere efter hensigten. Dette kan skyldes mange ting, men de fleste programproblemer kan løses ved at opdatere softwaren eller rydde programdata.

Programopdateringer indeholder normalt patches for at løse problemerne med programmet. Nogle programopdateringer leveres via Google Play Butik , mens andre opdateres sammen med enhedens software.

Fjern programdata

Hvis du rydder data til et program, slettes alle indstillinger, gemte oplysninger samt andre konfigurationer til programmet.
Vigtigt: Før du gør dette, skal du huske at sikkerhedskopiere eventuelle vigtige oplysninger.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Programmer og meddelelser > Programoplysninger
    • Tryk på Programmer.
  3. Find og tryk på det program, der giver problemet.
  4. Tryk på Lager > Slet data.
  5. Tryk på OK for at bekræfte.

Opdatér programmer fra Google Play Butik

Sørg for alle dine programmer er opdaterede, da mange programudviklere vil inkludere forbedringer af ydeevnen med programopdateringer.

1. Åbn programmet Google Play Butik.
  2. Tryk på Drawer button, og tryk så på Mine programmer og spil. På fanen Opdateringer vises tilgængelige opdateringer af installerede programmer.
  3. Tryk på Opdater alle for at opdatere alle installerede programmer. Du kan opdatere bestemte programmer ved at trykke på Opdater ved siden af programmet.

Opdater telefonens software

Hvis problemet ikke forårsages af et program, kan du søge efter opdateringer til telefonens software, og hvis der findes en opdatering, downloade og installere den.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på , søg efter Softwareopdateringer og tryk så på den i søgeresultaterne.
    Bemærk: På visse telefonmodeller skal du muligvis søge efter Systemopdatering.
  3. Tryk på Kontroller nu.

Geninstaller et program

Hvis programmet blev downloadet eller opdateret fra programmet Google Play Butik , kan du geninstallere eller opdatere det for derved muligvis at løse problemet.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Programmer og meddelelser > Programoplysninger
    • Tryk på Programmer.
  3. Vælg det program, der giver problemet.
  4. Vælg Afinstaller for programmer, du har downloadet fra programmet Google Play Butik eller Afinstaller opdateringer for forhåndsinstallerede programmer. Vælg OK for at bekræfte.
  5. Installer programmet eller opdateringen igen via programmet Google Play Butik .