HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, før jeg opdaterer softwaren på min telefon?

Før du downloader og installerer en ny softwareopdatering på din telefon, bør du sikre dig, at telefonen er klar til opdateringen ved at benytte nedenstående fremgangsmåde.
  • Sikkerhedskopier data og filer, du vil beholde.
  • Hvis din telefon bruger Android 6 Marshmallow eller nyere, kan du tjekke, om den har nok hukommelse i Indstillinger > Hukommelse.
  • Oplad telefonen til mere end 50%.
  • Oprette forbindelse til internettet vha. en stabil mobiledataforbindelse eller en Wi‍-Fi-forbindelse.