HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvad er Smart Lås, og hvordan bruger jeg det?

Smart lås giver dig en hurtig måde at ophæve blokering af din telefonen end ved at skulle indtaste en adgangskode, pinkode eller et mønster. Du kan indstille telefonen til at registrere dit ansigt, sted, en anden betroet enhed eller din stemme, før du kan låse skærmen op. Dette er et godt alternativ at tilføje, hvis du ofte glemmer adgangskoder.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Skærmlås, og vælg og konfigurer en skærmlås. Dette bliver din backupmetode til oplåsning af skærmen.
  4. Tryk på Smartlås på skærmen Sikkerhed.
  5. Bekræft din skærmlås.
  6. Vælg hvad telefonen skal registrere, før den låser op.
  7. Følg skærmvejledningen.