HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvorfor modtager jeg ikke meddelelser om e-mails og onlinebeskeder, når skærmen har været slukket i et stykke tid? Internetradio er også stoppet.

Hvis telefonen har Android 7 eller nyere, og Batterisparer er slået til, kan du opleve følgende:
  • E-mail, onlinebeskeder og andre programmer synkroniserer ikke eller streamer ikke data, før du åbner dem.
  • Bortset fra HTC Vejr-programmet opdateres andre programmer, der bruger placeringstjenester, ikke, så de viser din aktuelle placering.
  • Kan ikke bruge Google Maps Navigation.
  • Telefonen vibrerer telefonen.
Hvis du oplever overstående problemer, kan du gøre følgende:
  • Tjek din resterende batteristrøm og indstillingen for batteriniveau i Batterisparer. Hvis telefonens nuværende batteriniveau stadig er højere end i indstillingen til strømbesparelse, kan du slukke for Batterisparer.
  • Hvis du vil holde Batterisparer slået til, kan du deaktivere batterioptimering i de programmer, der synkroniserer data eller mediefiler, eller som bruge placeringstjenester.

Hvordan deaktiverer jeg batterioptimering i programmer?

Hvis der er programmer, som du ikke vil aktivere batterioptimering for, kan du slå funktionen fra for disse programmer.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri eller Strøm.
  3. Tryk på Batterioptimering eller > Batterioptimering.
  4. Tryk på Ikke optimeret > Alle programmer for at se en samlet liste over programmer.
  5. Du kan slå batterioptimering fra for et program ved at trykke på programnavnet og dernæst på Optimer ikke > Udført.

Gentag dette for at slå optimering fra for andre programmer.

Du kan filtrere listen og se, hvilke programmer du har deaktiveret batterioptimering for, ved at trykke på Alle programmer > Ikke optimeret.