HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan installere softwareopdateringer?

Hvis du har modtaget en meddelelse om softwareopdatering, men ikke kan installere den på din telefon, kan du udføre nedenstående trin og kontrollere, om det vil løse problemet.

• Sørg for telefonen er tilsluttet din udbyders netværk og ikke roamer. Nogle udbydere kræver en forbindelse til deres datanetværk, for at du kan godkende og installere opdateringen.
  • Gå til Indstillinger og gør et af følgende:
    • Tryk på Programmer og meddelelser > Programoplysninger
    • Tryk på Programmer.
    Find og tryk på Opdater og dernæst på Lager > Slet cache.
    Bemærk: Hvis du ikke kan finde Opdater, kan du trykke på > Vis system og søge efter Opdater igen.
  • Genstart telefonen i Sikker tilstand. For yderligere oplysninger henvises til Hvordan genstarter jeg telefonen i Sikker tilstand?.
Hvis disse tiltag ikke virker, kan du blive nødt til at nulstille telefonen til fabriksindstillingerne.

Foretag en nulstilling til fabriksindstillingerne via Indstillinger

Som en sidste mulighed kan du nulstille telefonen til fabriksindstillingerne. Før du gør det, skal du være opmærksom på følgende:
  • En nulstilling til fabriksindstillingerne vil slette alle data, mediefiler og andre filer fra telefonens hukommelse. Du vil miste dem og vil ikke være i stand til at gendanne dem, hvis du ikke har synkroniseret eller sikkerhedskopieret dem før. Kontroller, at du har sikkerhedskopieret alle vigtige oplysninger og filer, før du fortsætter.
  • Sørg for telefonen er opladet til mindst 35%, før du nulstiller, eller at den er tilsluttet en HTC-oplader og oplades aktivt.
  • Sørg for at du kender Google Kontonavn og adgangskode. Du skal bruge dem til at låse din telefon op efter nulstilling til fabriksindstillingerne.

Ved telefoner med Android 5 Lollipop eller nyere er Beskyttelse af enheden muligvis aktiveret, hvilket betyder, at du, efter en nulstilling til fabriksindstillingerne skal logge ind med samme Google-konto som før. Har du glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du bruge din webbrowser på din computer til at gå til www.google.com/accounts/recovery og først nulstille adgangskoden.

Sådan foretager du en fabriksnulstilling:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på System > Nulstil.
    • Tryk på Sikkerhedskopiér og nulstil.
  3. Tryk på Nulstilling af fabriksdata og derefter på Nulstil telefon.

Hvis du har sikkerhedslås på enheden, skal du også indtaste dine sikkerhedsoplysninger.

4. Tryk på Slet alting eller på OK, når du bliver bedt om det.

Telefonen vil genstarte og nulstille.