HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvad er skærmfastgørelse, og hvordan fastgør jeg et program?

Skærmfastgørelse låser telefonens skærm midlertidigt, og viser dine valgte programmer, og programmet kan ikke afsluttes, før du frigør det. På den måde afslutter du ikke et program, hvis du kommer til at trykke på en hardwareknap, især når du spiller et spil og holder skærmen vandret. Hvis du låner din telefon til en anden person, kan du også fastgøre et program, så personen kun kan bruge dette program.
Sådan fastgør du et program:
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Sikkerhed og placering.
    • Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Fastgørelse af skærm og herefter på Til/Fra for at slå funktionen til.
  4. Vælg om enheden skal bede om din skærm-pinkode, adgangskode eller mønster, for at frigøre et program.
    • Hvis du ikke har oprette en skærmlås, skal du trykke på Lås for enhed ved frigørelse, for at indstille skærmlåsen.
    • Hvis du har angivet en skærmlås, trykker du på Bed om PIN-koden/adgangskoden/oplåsningsmønster, før frigørelse af, hvis Til/Fra ikke er slået til.
  5. Åbn det ønskede program, og tryk derefter på knappen SENESTE APPS.
  6. Afhængig af telefonens Android version kan du gøre følgende:
    • Android 6 eller nyere: Rul ned op siden Seneste programmer, indtil pinkode-ikonet vises på det sidste program, som du har åbnet. Tryk på ikonet.
    • Android 5: På miniaturen for det seneste åbnede program, skal du trykke på .

Sådan frigør du et program?

Et program kan frigøres på forskellige måder, afhængig af hvilken Android version, du har på din HTC-telefon.
  • Android 7: Hold knappen TILBAGE nede.
  • Android 6: Hold knapperne TÆND/SLUK og TILBAGE nede på samme tid.
  • Android 5: Hold knapperne TILBAGE og SENESTE APPS nede på samme tid.