HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvordan ser jeg, hvor meget hukommelse min telefon har, og hvor meget hukommelse der bruges?

Afhængigt af din telefonmodel kan du trykke på System > Hukommelse eller på Hukommelse i Indstillinger for at se, hvor meget hukommelse der er tilgængelig, og hvordan den bruges.

Du kan se, hvordan de enkelte programmer bruger hukommelsen.

1. Tryk på Hukommelse, der bruges af apps for at se, hvor meget hukommelse programmerne bruger.
  2. Tryk på den aktuelle varighed, og vælg så den tidsperiode, du vil se.
  3. Tryk på > Sorter efter maksimal brug for at se det maksimale hukommelsesforbrug, som programmerne på listen bruger.
  4. Tryk på navnet på et program, for at se oplysninger om dets hukommelsesforbrug.