HTC Desire 12‎

< < Menu

Hvordan genstarter jeg telefonen ved hjælp af hardwareknapperne?

Prøve at holde en af disse knapkombinationer nede:

• Hold LYDSTYRKE NED og TÆND/SLUK nede på samme tid. Slip knapperne, når telefonen vibrerer.
  • Hold LYDSTYRKE OP og TÆND/SLUK nede på samme tid indtil telefonen genstarter.
  • Hold LYDSTYRKE OP, LYDSTYRKE NED og TÆND/SLUK nede på samme tid i op til 2 minutter.
På nogle telefoner kan nogle af disse kombinationer starte telefonen i skærmen Bootloader eller Downloadtilstand. Hvis der vises en liste over indstillinger, kan du bruge LYDSTYRKE-knapperne til at navigere i listen og trykke på TÆND/SLUK for at vælge.
  • Hvis du ser Genstart, kan du navigere til dette punkt og vælge det.
  • Hvis du ser Fastboot, kan du navigere til dette punkt og vælge det først. Vælg så Genstart.
Bemærk: Pas på ikke at vælge de andre funktioner på opstartskærmen. Gør du det, kan det ugyldiggøre din garanti eller bricke telefonen, dvs. gøre den ubrugelig.