HTC Desire 12+‎

< < Menu

Hvad kan jeg gøre under en samtale?

Når en samtale er i gang, kan du tænde for højttalertelefonen, sætte opkaldet i venteposition mm.

Sætte et opkald i venteposition

Hvis du vil sætte opkaldet i venteposition, skal du trykke på . Statuslinjen viser ikonet for holdt opkald .
Når du vil genoptage opkaldet, trykker du igen på .

Skifte mellem opkald

Hvis du allerede er midt i en samtale og accepterer endnu en, kan du skifte mellem de to samtaler.
  1. Når du modtager et andet opkald, skal du trykke og trække opkaldsikonet til for at acceptere det andet opkald og sætte det første opkald i venteposition.
  2. Skift mellem dem ved at trykke på den person på skærmen, du vil tale med.

Slå højttalertelefonen til eller fra under et opkald

Advarsel: For at mindske mulig beskadigelse af hørelsen, må du ikke holde din HTC Desire 12+ mod øret, når højttalertelefonen er slået til.
  • På opkaldsskærmen skal du trykke på . Ikonet for højttalertelefon vises i statusbjælken.
  • For at slå højttalertelefonen til eller fra skal du trykke på .

Slå mikrofonen fra under et opkald

Tryk på på opkaldsskærmen for at skifte mellem at tænde og slukke for mikrofonen. Når mikrofonen er slukket, vises ikonet Slå fra i statuslinjen.

Afslutning af et opkald

Gør et af følgende for at afslutte opkaldet:
  • På opkaldsskærmen skal du trykke på .
  • Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet, og tryk på Læg på.