HTC Desire 12+‎

< < Menu

Arbejde med to programmer på samme tid

Vigtigt: Nogle programmer understøtter måske ikke denne funktion.
  1. Åbn det første program, du ønsker at bruge, og hold derefter på . En adskillelsesstolpe vises på skærmen.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis det program, du vil bruge, findes i listen over seneste programmer, kan du trykke på det for at gøre det til det andet aktive program.
    • Tryk på , og åbn derefter det program, du vil bruge som det andet aktive program.
For at slå visningen af opdelt skærmbillede fra, trækker du håndtaget på adskillelsesstolpen til toppen eller bunden af skærmen.