HTC Desire 12+‎

< < Menu

Sådan bruger du funktionen Smuk

Funktionen Smuk gør din hud mere glat på dine selfier og i billeder af dine motiver.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Vælg om du vil bruge hoved- eller frontkameraet til at tage billeder med. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Tryk på for at skifte til Smuk-tilstand.
  4. Vælg niveau for udglatning af hud efter behov.

Eller tryk på Tilpasset og dernæst på effekterne Blød og Hvid for manuelt at indstille dem. Træk i skyderen for at skrue op eller ned for styrken af effekten.

5. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .