HTC Desire 12+‎

< < Menu

Tage kontinuerlige billeder

Vil du tage billeder af bevægende emner? Uanset om det er din søns fodboldspil eller et racerløb, kan du optage denne action.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til funktionen Billede. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Tryk på > Uafbrudt billedoptagelse og vælg Til for at slå uafbrudt billedoptagelse til.
  4. Tryk og hold . Kameraet tager uafbrudte billeder af dit motiv.