HTC Desire 12+‎

< < Menu

Optage en video

Optag situationer som videoer vha. programmet Kamera.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  4. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
    Tip: Hvis du vil optage en video uden lyd, kan du trykke på , før du starter optagelsen, eller på mens du optager.
  5. Stop optagelsen ved at trykke på .

Indstille opløsning for video

1. Skift til Video-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  2. Tryk på > Videokvalitet, og vælg så videoopløsningen.