HTC Desire 12+‎

< < Menu

Installer en softwareopdatering

Når HTC Desire 12+ er forbundet til internettet, og der er en ny softwareopdatering tilgængelig, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på systemopdateringsmeddelelsen.
  2. Hvis du ikke vil hente opdateringen med din dataforbindelse, skal du vælge Opdater kun via Wi-Fi.
  3. Tryk på Download.
  4. Når downloaden er afsluttet, vælger du Installer nu og tryk på OK.

Efter opdateringen genstartes HTC Desire 12+.

Relaterede instruktioner