HTC Desire 12+‎

< < Menu

Hente apps fra Google Play Butik

Google Play Butik er stedet, man går, for at finde nye programmer til HTC Desire 12+. Vælg fra en lang række gratis og betalte apps fra produktivitetsapps, underholdning og til spil.
Bemærk:
  • Hvis du vil købe apps eller andet indhold på Google Play Butik, kan du bruge betalingsmetoderne fra din Google-konto. Når du foretager dit første køb, tilføjes din valgte betalingsmetode til din Google-konto. Få mere at vide om mulige betalingsmetoder på support.google.com.
  • De tilgængelige betalingsmetoder varierer fra land til land.
  • Navnet på Play Butik-programmet kan variere afhængig af dit område.

Søge efter og installere en app

Når du installerer programmer og bruger dem på HTC Desire 12+, kan de kræve adgang til dine personlige oplysninger eller adgang til bestemte funktioner eller indstillinger på tablet´en. Hent og installer kun apps, som du stoler på.
Vigtigt: Vær forsigtig med at hente programmer, der har adgang til funktioner eller en betydelig mængde af dine data på HTC Desire 12+. Du har ansvaret for resultaterne af brugen af hentede apps.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Play Butik.
  2. Tryk på søgelinjen og indtast navnet på det program, du leder efter.
  3. Når du finder programmet i søgeresultaterne, trykker du på den og læser beskrivelsen og brugeranmeldelserne.
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil installere en gratis app, trykker du på Installer.
    • Du kan installere en betalt program ved at trykke på prisknappen. Hvis du ikke har tilføjet nogen betalingsmetode til din Google-konto, trykker du på for at vælge betalingsmetode, og derefter på Fortsæt.
Hvis du vil åbne appen, trykker du på Åbn efter installationen, eller du kan gå til skærmen Apps og trykke på appen.
Tip: Apps opdateres nogle gange med forbedringer eller fejlrettelser. Som standard downloaded opdateringer automatisk, når telefonen er tilsluttet et Wi‍-Fi-netværk. I Google Play Butik program-indstillingerne kan du slå automatiske opdateringer fra. Se Installering af progamopdateringer fra Google Play Butik.

Gendanne apps fra Google Play Butik

Har du opgraderet til en ny telefon, fået en ny eller nulstillet til fabriksindstillinger? Gendan apps, du tidligere har hentet.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Play Butik.
  2. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Mine apps og spil og swipe til fanen Bibliotek.
  4. Tryk på Installer ved siden af den app, du vil gendanne.

For yderligere oplysninger henvises til Google Play Butik hjælp.