HTC Desire 12+‎

< < Menu

Oprettelse af en VPN-forbindelse

Tilføj virtuelle private netværk (VPN'er), så du kan oprette forbindelse til og få adgang til ressourcer på et lokalt netværk som f.eks. et firmanetværk eller hjemmenetværk.

Inden du kan forbinde HTC Desire 12+ til dit lokale netværk, kan du blive bedt om at:
  • Installere sikkerhedscertifikater.
  • Indtaste dine login-oplysninger.
  • Hente og installere et krævet VPN-program, hvis du opretter forbindelse til et sikret virksomhedsnetværk. Kontakte din netværksadministrator for yderligere oplysninger.

Din HTC Desire 12+ skal også først oprette en Wi‍-Fi eller en dataforbindelse, inden du kan oprette en VPN-forbindelse.

Tilføje en VPN-forbindelse

Vigtigt: Du skal først konfigurere en pinkode, et mønster eller en adgangskode til låseskærmen, før du kan bruge legitimationsoplysningslager og konfigurere VPN.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og Internet > VPN og tryk så på .
  3. Indtast VPN-indstillingerne og konfigurer dem i overensstemmelse med de sikkerhedsdetaljer, du har fået af netværksadministratoren.
  4. Tryk på Gem.

Opretter forbindelse til et VPN

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og Internet > VPN.
  3. Tryk på den VPN, du vil oprette forbindelse til.
  4. Indtast dine legitimationsoplysninger og tryk på Forbind. Når du får forbindelse, vises ikonet for VPN-forbindelse i meddelelsesområdet på statusbjælken.
Hvis du vil afbryde forbindelsen fra en VPN-forbindelse, trykker du på VPN-forbindelsen og derefter på Afbryd.
Du kan så åbne webbrowseren for at få adgang til ressourcer, f.eks. intranetsteder på firmanetværket.