HTC Desire 12+‎

< < Menu

Kontrollere batteriforbruget

Se hvordan systemet og programmer bruger batteriet og hvor meget strøm, de bruger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Tryk på > Vis komplet enhedsbrug eller Vis programbrug, og tryk derefter på et element for at se, hvordan det bruger batteriet.
  4. Hvis du ser afsnittet Administrér batteriforbrug, mens du ser på strømforbrugsoplysningerne, kan du trykke på valgmuligheden nedenunder for at justere indstillinger, som vil påvirke batteriforbruget.
Du kan også se batteriforbruget for hver program ved at gå til Indstillinger og trykke på Programmer og underretninger > Programoplysninger. Tryk på det program, du vil undersøge, og tryk så på Batteri.
Bemærk: Hvis valgmuligheden Batteri på skærmen Programoplysninger er nedtonet, betyder det, at programmet ikke bruger noget strøm for øjeblikket.
Relaterede instruktioner