HTC Desire 12+‎

< < Menu

Grundlæggende om kameraet

Tag billeder, videoer og selfier vha. kameraet.
På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.

Zoom

Før du tager et billede eller en video, kan du sprede to fingre på kamerasøgeren for at zoome ind, eller samle dem for at zoome ud. Du kan også frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Vælge en optagetilstand

Skift til en optagefunktion, for at tage billeder og optage videoer.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. På Kamerasøgeren kan du:
    • Tryk på for at skifte til frontkameraet, så du kan tage en foto/video-selfie, eller tryk på for at skifte tilbage til hovedkameraet.
    • Tryk på eller for hurtigt at skifte imellem Foto og Video-tilstandene.
    • Hold nede og swipe op til for at skifte til Panorama-tilstand.

Slå kameraets blitz til eller fra

Tryk på > Blitz og vælg så en blitzindstilling.
Hvis du har skiftet til frontkameraet, trykker du på > Selfie-blitz for at vælge en indstilling af selfie-blitzen.

Sådan indstilles billedkvaliteten og størrelsen

1. Skift til funktionen Billede. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Billedstørrelse for at vælge billedets opløsning.
  4. Tryk på Billedkvalitet for at vælge billedets kvalitet.

Valg af en scenetilstand

Vælg en scenetilstand, som passer bedst til lysforholdene, scenariet eller det motiv, du vil fotografere.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Vælg om du vil bruge hoved- eller frontkameraet til at tage billeder med. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Tryk på og vælg en tilstand som fx Nat, Sport eller en anden, der passer til dit behov.

Anvende et filter

Brug de tilgængelige filtre for at få dine billeder og videoer til at se ud, som om de er taget gennem særlige linser.
Vælg først et filter, før du begynder at tage et billede eller en video.
  1. På kamerasøgeren trykker du på for at åbne menuen filtre.
  2. Rul gennem de tilgængelige filtre, og vælg det, du kan lide.
  3. Swipe til venstre for at lukke filtermenuen.