HTC Desire 12+‎

< < Menu

Hvorfor løber mit batteri tør så hurtigt?

For at forstå telefonens strømforbrug er det vigtigt at vide, hvad der bruger strøm.
  • Tjek batteriets brugsoversigt for at se, hvilke programmer og systemtjenester, der bruger batteri. Her vises den estimerede procentdel af den forbrugte strøm, programmet eller tjenesten har brugt.
  • Det kan hjælpe med at forbedre batteriets levetid at opdatere programmer og systemsoftwaren, da du derved sikrer dig, at du har installeret de nyeste performanceforbedringer. Opdater alle installerede programmer i Google Play Butik og søg efter de nyeste opdateringer på telefonen.
  • Hvis problemet startede for nyligt, kan det muligvis hjælpe at afinstallere programmer, der blev installeret kort før problemet opstod. Nogle programmer er ikke optimeret mht. batteriforbrug så godt som andre, og det kan påvirke batterilevetiden.

Afhængig af telefonmodellen kan du gå til Indstillinger og trykke på Programmer og meddelelser > Programoplysninger eller på Programmer. Vælg et program, der blev installeret kort før problemet med batteriforbrug begyndte. Tryk på Afinstaller.