HTC Desire 12+‎

< < Menu

Hvordan sparer Program-standby i Android på batteriet?

På telefoner med Android 6 eller nyere vil programmer, der er inaktive, mens skærmen er på, placeres i program-standby for at spare batteristrøm. Et program går i Program-standby i følgende situationer:
  • Når du ikke oplader telefonen.
  • Når du ikke har åbnet eller brugt programmet i nogle dage.
  • Når der ikke kører nogen forgrundsaktiviteter. Programmet spiller fx ikke musik eller streamer indhold.
  • Når programmet ikke har nogen afventende meddelelser.

I Program-standby vil et inaktivt program have netværksadgang mindst én gang om dagen. Aktiviteter som fx synkronisering af programmer udskydes, indtil der er netværksadgang.