HTC Desire 12+‎

< < Menu

Hvorfor starter Google Assistant ikke, når jeg siger "‍OK Google"‍?

Google Assistant findes kun på telefoner, der kører Android 6.0 og nyere versioner. Før du kan åbne Google Assistant ved at sige "‍OK Google"‍, skal du konfigurere den, så den lærer din stemme at genkende. For at konfigurere Google Assistant, skal din telefon forbindes til internettet, hvorefter du skal holde din finger på START /Fingeraftryksscanneren.

For at få Google Assistant til at svare på "‍OK Google"‍ og stemmekommandoer, skal du slå Batterisparer fra i Indstillinger.

Sådan tjekker du om Batterisparer er slået fra:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri eller Strøm.
  3. Sørg for, at Batterisparer Til/Fra-knappen er tændt.