HTC U12 life‎

Guide Downloads

< < Menu

Ubacivanje nano SIM i microSD kartica

Napomena:
 • Koristite standardnu nano SIM karticu. Modifikovana kartica koja je deblja od standardne nano SIM kartice se neće pravilno uklopiti u ležište i može oštetiti mesto za karticu.
 • microSD kartica je dodatna oprema i prodaje se zasebno.
 1. Držite telefon licem nagore.
 2. Ubacite vrh alata za izbacivanje ležišta koji ste dobili uz telefon (ili malu savijenu ukosnicu) u rupu za izbacivanje kartice.

  Kada ubacujete alat za izbacivanje u rupu na ležištu za kartice kako biste ga uklonili, nemojte zaklanjati ležište da ne biste oštetili mehanizam za izbacivanje unutar otvora.

  Illustration warning not to press the tray when inserting the eject tool.
 3. Gurnite vrh do kraja rupe dok se ležište ne izbaci, a zatim izvucite ležište napolje.
 4. Postupite na sledeći način da biste svoje nano SIM i microSD kartice stavili u ležište:

  Sa zlatnim kontaktima okrenutim nadole, stavite dve nano SIM kartice u SIM 1 i SIM 2 držače na ležištu. Pobrinite se da odsečene uglove poravnate sa usecima na držačima.

  SIM 1 i SIM 2 kartica mogu biti 4G LTE kartice. Da biste saznali kako da željenu karticu podesite za povezivanje na mobilne podatke, pogledajte Upravljanje vašim nano SIM karticama pomoću Upravljača dvostrukom mrežom.

  Kada želite da koristite microSD karticu, uklonite svoju drugunano SIM karticu a zatim postavite microSD karticu u držač za SIM 2/SD. Ne možete istovremeno da ubacite i nano SIM karticu i microSD karticu.

 5. Prilikom vraćanja ležišta, pobrinite se da bude okrenuto nagore da vaše kartice ne bi ispale. Dok držite ležište sa spoljnim držačem kartice između prstiju, mirno ubacite ležište do kraja u slot.
 6. Vodite računa da je nosač potpuno ubačen i da ne viri sa mesta.
Pratite istu proceduru koja je opisana iznad za izbacivanje ležišta i uklanjanje kartica. Pre izbacivanja ležišta, prvo proverite da li ste odvojili svoju microSD karticu. Pogledajte Odvajanje memorijske kartice.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?