HTC U12 life‎

Guide Downloads

< < Menu

Koja je razlika između korišćenja microSD kartice kao prenosne memorije i ugrađene memorije?

Koristite svoju microSD karticu kao prenosivu memoriju kada na njoj već postoji sadržaj kao što su Vaši mediji i druge datoteke kako ne biste izgubili ove sadržaje. Korišćenje ove kartice kao prenosne memorije vam omogućava da umetnete karticu i pristupite joj na bilo kom Android telefonu.

Ako je vaša microSD kartica nova ili nema sadržaja koje želite da sačuvate, možete da je podesite kao ugrađenu memoriju za svoj telefon. Vaš telefon treba da radi na operativnom sistemu Android 6 Marshmallow ili novijem. Ovo će vam biti od pomoći da povećate memorijski prostor vašeg telefona, jer aplikacije koje ste instalirali i njihove podatke možete da premestite na ovu karticu. Međutim, važno je da imate na umu da nakon što ste microSD karticu podesili kao ugrađenu memoriju, ona može da se koristi samo na telefonu na kome je formatirana. Nećete moći da umetnete karticu u druge telefone i da joj pristupite.

Pogledajte korisničko uputstvo i „Kako da​“‍ članke da biste saznali kako da podesite microSD karticu kao ugrađenu memoriju.

Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?