HTC U12 life‎

< < Menu

Endre skjermspråket

Endring av språket justerer tastaturoppsettet, dato- og klokkeslettformateringen og annet.

Du kan velge flere språk og bestemte dialekter slik at apper med lokalisert innhold vil vises korrekt.

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > System > Språk og inndata.
  2. Klikk på Språk. Det første språket på listen er standard visningsspråk.
  3. Klikk på Legg til et språk for å legge til et annet språk på listen, og velg den regionale varianten av språket.
    Tips: Du kan trykke på og holde ved siden av ønsket språk, og dra det til begynnelsen av listen for å angi det som visningsspråk.
  4. Hvis du vil fjerne språk fra listen, klikker du på > Fjern og velger språkene du vil fjerne.