HTC U12 life‎

< < Menu

Sådan deles din telefons internetforbindelse via USB-tethering

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Intet problem. Brug dataforbindelsen på HTC U12 life til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • Du skal muligvis have USB-tethering tilføjet til dit dataabonnement, da det kan medføre yderligere gebyrer. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  • Sørg for, at mobiltelefondata er slået til.
  1. Tilslut HTC U12 life til computeren med det medfølgende USB Type-C-kabel.
  2. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  3. Tryk på Netværk og Internet > Hotspot og tethering > USB-tethering.
  4. Tryk på USB-tethering Til/Fra for at slå funktionen til.