HTC U12 life‎

< < Menu

Sende en tekst eller en multimediemeddelelse via Android Meddelelser

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson eller et mobilnummer i feltet Til. Du kan også vælge en kontakt eller en gruppe.
  4. Tryk på feltet Send meddelelse og indtast din meddelelse.
    Bemærk:
    • Der er en grænse for antallet af tegn til én tekstmeddelelse. Hvis du overstiger grænsen, vil din tekstmeddelelse blive leveret som én, men den bliver faktureret som mere end én meddelelse.
    • Din tekstmeddelelse bliver automatisk til en multimediemeddelelse, når du indtaster en e-mail-adresse som modtager, tilføjer et meddelelsesemne, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.
  5. Hvis du vil vedhæfte en multimediefil, trykker du på , vælger en vedhæftningstype og vælger det element, du vil vedhæfte.
  6. Tryk på for det tilhørende kort, du vil bruge.

Vise og gemme en vedhæftning fra en multimediemeddelelse

• Hvis der er en medievedhæftning, som f.eks. et billede eller en video i en modtaget meddelelse, skal du trykke på den for at se indholdet.
  • Gem vedhæftningen ved at holde nede på multimediemeddelelsen (ikke miniaturen) og derefter vælge at gemme vedhæftningen i valgmenuen.