HTC U12 life‎

< < Menu

Sådan bruger du batterisparefunktionen

Batterisparefunktionen hjælper dig med at forlænge batteriets levetid. Den nedsætter anvendelsen af telefonfunktioner, som bruger meget strøm, som f.eks. placeringstjenester og mobildate.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Tryk på Batterisparer og derefter på Til/Fra for at slå batterisparerfunktionen til eller fra.

Hvis du vil slå tilstanden til automatisk, trykker du på Aktivér automatisk og vælger et batteriniveau.