HTC U12 life‎

< < Menu

Gruppering af programmer på widgetskærmen og startlinjen

1. Tryk og hold et program, og træk det så over på et andet program for automatisk at oprette en mappe.
  2. Tryk på mappen for at åbne den.
  3. Tryk på mappevinduets titellinje, og indtast et nyt mappenavn.
  4. Føj flere programmer til mappen. Tryk på , vælg programmerne og tryk derefter på Udført.
Du kan også føje genveje til indstillinger eller oplysninger til en mappe. Tilføj først en genvej til et widgetpanel, og træk den så over til mappen.

Fjerne emner fra en mappe

1. Tryk på en mappe på startlinjen eller en widgetskærm, for at åbne den.
  2. Hold fingeren på et program eller en genvej, og træk den derefter ud til .