HTC U12 life‎

< < Menu

Frigørelse af lagerplads

I takt med at du bruger din HTC U12 life, vil du akkumulere data og fylde lagerkapaciteten op med tiden. Her er nogle tips til, hvordan du kan frigøre telefonhukommelse.

Administrere billeder og videoer

• Når du har taget kontinuerlige billeder med kameraet, skal du kun beholde de bedste billeder. Kassér resten, hvis du ikke har brug for dem.
  • Efter at du har redigeret et billede eller trimmet en video, gemmes den originale fil. Du kan slette oprindelige filer eller flytte dem til andre steder som f.eks. til din computer.
  • Hvis du kun sender videoer via MMS, kan du bruge en lavere opløsning. Videoer med høj opløsning bruger mere plads.
  • Slå Lagerstyring til for at hjælpe med at håndtere gamle billeder og videoer på din telefon.

Fjern eller deaktiver apps

Afinstaller downloadede apps, hvis du ikke længere bruger dem. Se Afinstallation af en app.

Forhåndsinstallerede apps kan deaktiveres, hvis du ikke bruger dem. Se Deaktivere et program.

Frigør plads manuelt

På skærmen Lagerplads trykker du på Frigør plads. Telefonen kontrollerer herefter telefonlageret og foreslår emner, du kan overveje at slette.